Weerbaarheidstraining

Weerbaar heidstrai ning

Tijdens de weerbaarheidstraining staat het vergroten van het zelfvertrouwen centraal. Je leert omgaan met confronterende situaties door gebruik te maken van mentale, verbale en fysieke technieken en methodieken.

JeZElf zijn

Weerbaarheid kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden.Bij onze weerbaarheidstraining draait het allemaal om ‘jezelf’ te zijn in verschillende situaties. Wat er ook gebeurt, jezelf zijn en je hier prettig bij voelen is wat wij samen met jou wensen te bereiken.

Blokkades

Voor veel mensen, zowel kinderen als volwassenen, is ´jezelf zijn´ niet altijd vanzelfsprekend en hier zijn verschillende redenen voor op te noemen. Tijdens de training gaan we kijken wat jouw blokkades zijn en leren we je hoe je jezelf weerbaar kunt opstellen zonder je eigen identiteit te verliezen.

Het traject

Hoe gaat zo een traject van start? Vooraf de training vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarin we bespreken wat jij graag wilt leren. Vervolgens werken we in 10 lessen naar het behalen van jouw doel. Dit doen we door middel van coachingsgesprekken, vechtsporttechnieken en ontspanningsoefeningen.

Wil jij weerbaarder worden?

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan!
Contact

Meer weten? Bel ons!

06 51 71 36 54